יום רביעי, 15 באוקטובר 2014

נתח מס' 8 - שריר בסיר לבישול איטי

סיר לבישול איטי, ניתן להכין בתוכו כמעט כל דבר....
אפילו ג'חנונים.

נתחים המתאימים ביותר לבישול איטי הם:
שריר (נתח מס' 8) לחמין
הכתף עם העצם
הצוואר עם העצם.

את הנתחים מניחים על מצע של
בצל שום ועשבי תיבול

מוסיפים בירה און  יין אדום
מלח ותבלינים כמו: פפריקה, קארי וגראם מסאלה

ומבשלים זמן מה עד אשר הנתח מוכן רך ונימוח.
גם את הנוזלים לא זורקים ואיתם מכינים אורז ליד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה