
בצק:
1 קג' קמח
1 כף מלח
2.5-3 כוסות מים לפי הצורך
4 כפות סוכר.
להניח לאחר הלישה בכלי עם שמן
הכנה:
לשים עד ליצירת בצק אחיד ורך.
טובלים כדורים של פינג פונג בשמן ומניחים להם לנוח זמן מה.
בזמן ההכנה מחממים מחבת ומשטחים כל כדור
לקוטר של פנקייק.
מטגנים את המופלטה הראשונה ובזמן ההפיכה מניחים אחת דבוקה אליה וממשיכים לטגן כך את הבאות בתור אחת דבוקה לשכנותיה עד כ-10 יחד.
מכסים את המופלטות במגבת שלא יתייבשו וכל מופלטה מורחים בחמאה ודבש ומקפלים לרבע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה