יום שלישי, 30 באוגוסט 2016

מרק צ'אודר - דגים

מרק צ'אודר, בביקורי האחרון בארה"ב שתיתי הרבה גרסאות של המרק הזה.
chouder bay biskits
חם וסמיך ומאוד חורפי.

המצרכים להכנת המרק:
2 ראשי דג (סלמון או אחר)
1 כוס פירות ים
2 בצלים קצוצים
1 ראש שום קצוץ
1 שמנת לקצפת 38 אחוז
1 שמנת לבישול
כוס של גזר ופלפל אדום קצוצים
כוס של תירס ואפונה
2 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מלח ופלפל שחור

שלבי ההכנה

מתחילים במרק הדגים שעשוי מבצל מטוגן ומשום וכל חלקי הדגים ומלח ופלפל שחור.
לאחר מכן כשהדגים מבושלים מנקים את החלקים הראויים לאכילה ומחזירים למרק מוסיפים את כל המרכיבים ומבשלים עוד עד שתפוחי האדמה והשמנת מקרימים את המרק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה