זה למעשה התערובת של לילית להכנת חמוצים
אני משתמשת בתערובת גם לבישול בשר בסיר לבישול איטי:
הערות:
תערובת התבלינים:
תערובת התבלינים שאני מכינה בעצמי. כדאי להכין כמות גדולה ולשמור בצנצנת סגורה היטב וכך תמיד הם זמינים :
100 ג'ר גרגרי חרדל
100 גרם גרגרי כוסברה
100 גרם גרגרי פלפל אנגלי
100 גרם גרגרי פלפל שחור
שקית או שתים עלי דפנה - לרסק אותם במעבד, אבל לא לאבקה. להשאיר אותם בחתיכות קטנות.
מערבביםאת הכל יחד. ובזמן הכנת החמוצים שמים בין שכבות הירקות. (לילית)
אני משתמשת בתערובת גם לבישול בשר בסיר לבישול איטי:
הערות:
תערובת התבלינים:
תערובת התבלינים שאני מכינה בעצמי. כדאי להכין כמות גדולה ולשמור בצנצנת סגורה היטב וכך תמיד הם זמינים :
100 ג'ר גרגרי חרדל
100 גרם גרגרי כוסברה
100 גרם גרגרי פלפל אנגלי
100 גרם גרגרי פלפל שחור
שקית או שתים עלי דפנה - לרסק אותם במעבד, אבל לא לאבקה. להשאיר אותם בחתיכות קטנות.
מערבביםאת הכל יחד. ובזמן הכנת החמוצים שמים בין שכבות הירקות. (לילית)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה