יום שלישי, 18 באפריל 2017

תערובת להכנת חמוצים ולבישול בשר

זה למעשה התערובת של לילית להכנת חמוצים
אני משתמשת בתערובת גם לבישול בשר בסיר לבישול איטי:

הערות: 
תערובת התבלינים:

תערובת התבלינים שאני מכינה בעצמי. כדאי להכין כמות גדולה ולשמור בצנצנת סגורה היטב וכך תמיד הם זמינים :

100 ג'ר גרגרי חרדל
100 גרם גרגרי כוסברה
100 גרם גרגרי פלפל אנגלי
100 גרם גרגרי פלפל שחור
שקית או שתים עלי דפנה - לרסק אותם במעבד, אבל לא לאבקה. להשאיר אותם בחתיכות קטנות.

מערבביםאת הכל יחד. ובזמן הכנת החמוצים שמים בין שכבות הירקות. (לילית)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה