תבשיל שכדאי להכין אותו ביום שבו יש מי מרק טובים, אך ניתן גם להכין ללא מי מרק.
חומרים:
בצל חתוך לטיגון
גזר מגורד
2 עגבניות חתוכות לקוביות
פלפל אדום
פלפל חריף
צרור כוסברה
4-5 שיני שום
קבנוס טעים
2 כוסות גריסים.
מלח
(אפשר גם ברוקולי כרובית ועוד ירקות)
(אפשר גם ברוקולי כרובית ועוד ירקות)
5-6 כוסות מי מרק (עדיף) או 4 כוסות מים רותחים.
הכנה:
את הבצל מטגנים עד הזהבה או השחמה, לאחר מכן מוסיפים את הירקות ומבשלים ב-2 כוסות מים מעט.
אז מוסיפים את הגריסים והמים, ואת נתחי הקבנוס.
מבשלים עד שהגריסים מוכנים וסופגים את רוב הנוזלים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה