יום שישי, 22 באפריל 2022

סלט קינואה בטטה


 סלט המכיל כל טוב, מקינואה לבנה ואדומה:

מצרכים:

כוס וחצי קינואה לא מבושלת

בטטה

בצל ירוק או סגול

צרור כוסברה

שקדים (צנוברים, או אגוזים)

חמוציות

עירית (לא חובה)

רוטב: שמן זית לימון ומלח


הכנה: 

את הקינואה מבשלים בסיר עם מים, לא משנה כמה מים כשהקינואה מוכנה מסננים את המים ומשתמשים בקינואה.

את הבטטה משמנים מעט, ומכינים כצ'יפס בנינג'ה או בתנור. לאחר מכן חותכים לחתיכות של 1 סמ"ק 

מוסיפים בצל ירוק או סגול, אגוזים או שקדים וחמוציות. ומערבבים.

רצוי לתבל לפני ההגשה. נשמר יפה כמה ימים.

משמש בהחלט כתוספת נהדרת לארוחה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה