סלט המכיל כל טוב, מקינואה לבנה ואדומה:
מצרכים:
כוס וחצי קינואה לא מבושלת
בטטה
בצל ירוק או סגול
צרור כוסברה
שקדים (צנוברים, או אגוזים)
חמוציות
עירית (לא חובה)
רוטב: שמן זית לימון ומלח
הכנה:
את הקינואה מבשלים בסיר עם מים, לא משנה כמה מים כשהקינואה מוכנה מסננים את המים ומשתמשים בקינואה.
את הבטטה משמנים מעט, ומכינים כצ'יפס בנינג'ה או בתנור. לאחר מכן חותכים לחתיכות של 1 סמ"ק
מוסיפים בצל ירוק או סגול, אגוזים או שקדים וחמוציות. ומערבבים.
רצוי לתבל לפני ההגשה. נשמר יפה כמה ימים.
משמש בהחלט כתוספת נהדרת לארוחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה