עוגת שמנת היא מעיין חיקוי של עוגת גבינה
היא פשוטה יותר להכנה
אינה דורשת מיקסר.
הבסיס הוא פירורי עוגיות
המצרכים:
לבסיס :
250 גר' של עוגיות (לפעמים זה פשוט שרוול של עוגיות פתיבר).
100 גר' חמאה
לעוגה עצמה:
4 גביעי שמנת חמוצה 200 סמ"ק.
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקיק של פודינג (5 כפות אבקת פודינג)
מומלץ, גרידת לימון או תפוז כתוספת.
הכנה:
1. את העוגיות מרסקים ומספיגים בחמאה, משטחים על תבנית.
2. את השמנת הביצים והאבקות, מערבבים יחד, ויוצקים לתבנית ששיטחנו בה עוגיות.
3. אפייה בחום של 180 למשך כ-40 דקות
כשהעוגה מוכנה, מומלץ לא לאכול חמה, אלא לקרר כמה שעות.
היא פשוטה יותר להכנה
אינה דורשת מיקסר.
הבסיס הוא פירורי עוגיות
המצרכים:
לבסיס :
250 גר' של עוגיות (לפעמים זה פשוט שרוול של עוגיות פתיבר).
100 גר' חמאה
לעוגה עצמה:
4 גביעי שמנת חמוצה 200 סמ"ק.
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקיק של פודינג (5 כפות אבקת פודינג)
מומלץ, גרידת לימון או תפוז כתוספת.
הכנה:
1. את העוגיות מרסקים ומספיגים בחמאה, משטחים על תבנית.
2. את השמנת הביצים והאבקות, מערבבים יחד, ויוצקים לתבנית ששיטחנו בה עוגיות.
3. אפייה בחום של 180 למשך כ-40 דקות
כשהעוגה מוכנה, מומלץ לא לאכול חמה, אלא לקרר כמה שעות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה