עוגיות שיבולת שועל
לא חייבים כל כך הרבה סוכר, ניתן להמיר חלק מהסוכר בתחליף
בקערה אחת, עם כף מעץ, ב180 מעלות, כ-15-20 דקות, כ-40-45 עוגיות
"מקבבים" את העוגיות ומניחים אחת ליד השנייה.המצרכים:
200 גר' חמאה מרוככת
2/3 1 כוסות סוכר (חום בעיקר)
2 ביצים
2/3 1 כוס קמח
3 כוסות שיבולת שועל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1 כוס חמוציות או צימוקים
1/2 כוס אגוזים (אפילו כוס)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה