לבצק:
1 כוס סוכר
150 גר חמאה
1 ביצה
מעט מלח
1/2 1 כוסות קמח
לשים את הבצק ומחלקים את הבצק ל3/4 ורבע נוסף
1 כוס סוכר
200 גר' פרג טחון
1 כוס חלב
50 גרם חמאה
גרידת לימון
קינמון
100 גר אגוזי מלך קצוצים או טחונים
להרתיח את החלב והסוכר עם החמאה ולהוסיף בהדרגה את השאר.
הרכבה: ליצור תחתית מהבצק בתחתית התבנית ,לשפוך למרכז את הבלילה , לגרד מעל את רבע הבצק הנותר באמצעות פומפייה, לאפות בחום של 180 ל-35 עד 40 דקות. כשיוצא מהתנור לחתוך לקוביות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה