שיפודי עוף סאטה
נתחי חזה עוף משופדים ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס
(בקיצור עוף בטעם במבה)
המצרכים:
1 קג' נתחי חזה עוף.
משרה:
רבע כוס סויה קיקומן
1 כפית שמן שומשום
1/2 כוס חלב קוקוס העשוי מכף אבקת חלב קוקוס.
רוטב סמיך:
1 כף שמן שומשום
4 כפות חמאת בוטנים עם חתיכות בוטן מלוח
1/4 -1/2 כף צ'ילי גרוס
1 כוס חלב קוקוס מורכב מ-2 כפות אבקת קוקוס
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
הכנה:
מכינים שיפודים חצויים של נתחי העוף ומשרים אותם במשרה. לזמן מה.
לאחר מכן מכניסים לתנור, ובסיבוב הגריל האחרון, זורים מעל את הרוטב הסמיך יותר.
מגישים כך או לחלופין כשרוצים לשפר את הקריספיות טובלים בפרורי לחם ומטגנים ואז זורים מעל רוטב מחומם.
(בקיצור עוף בטעם במבה)
המצרכים:
1 קג' נתחי חזה עוף.
משרה:
רבע כוס סויה קיקומן
1 כפית שמן שומשום
1/2 כוס חלב קוקוס העשוי מכף אבקת חלב קוקוס.
רוטב סמיך:
1 כף שמן שומשום
4 כפות חמאת בוטנים עם חתיכות בוטן מלוח
1/4 -1/2 כף צ'ילי גרוס
1 כוס חלב קוקוס מורכב מ-2 כפות אבקת קוקוס
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
הכנה:
מכינים שיפודים חצויים של נתחי העוף ומשרים אותם במשרה. לזמן מה.
לאחר מכן מכניסים לתנור, ובסיבוב הגריל האחרון, זורים מעל את הרוטב הסמיך יותר.
מגישים כך או לחלופין כשרוצים לשפר את הקריספיות טובלים בפרורי לחם ומטגנים ואז זורים מעל רוטב מחומם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה