יום שבת, 11 במאי 2013

בראוניז חצי גבינה חצי שוקולד

בראוניז חצי גבינה חצי שוקולד

בראוניז המתאימים לשבועות. ההכנה בתבנית שטוחה מלבנית.
קרור וחיתוך ואז ניתן לקחת קובייה כל פעם.

מצרכים לחלק הגבינה:
500 גר' גבינה לבנה 5%
125 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל טובה
3 ביצים
כף קורנפלור

מצרכים לחלק השוקולד:
300 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1/4 1 כוסות קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
מעט מלח
(ניתן להוסיף אגוזים, אנחנו לא מעוניינים)

הכנה: את בלילת הגבינה מכינים במערבל ואז להוספת הקורנפלור מערבבים מעט מהבלילה עם הקורנפלור ואז מערבבים הכל יחד.
את בלילת השוקולד מכינים במערבל , כשהשוקולד המריר והחמאה הותכו במיקרוגל.
הרכבה:
בתבנית, מלבנית בינונית (25X17ס"מ)   את הקרקעית של התבנית מרפדים בנייר אפייה. ויוצקים את 3/4 בלילת השוקולד
מעליה יוצקים את בלילת הגבינה, ואז מעל מפזרים באקראיות את הבלילה השוקולדית שנותרה. ניתן לערבב עם קיסם וניתן גם להשאיר את זה ככה.
אופים בחום של 180 מעלות כשעה. מצננים ואז חותכים לקוביות., את קצוות העוגה אני מיישרת ע"י חיתוך השוליים ואז מבלה כל היום בלאכול את הקווים האלה.....




התוצאה מאוד טעימה ונוחה לשינוע.
מתאימה מאוד לחג השבועות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה