
מאפה זה צריך להכין כשכל המצרכים קרים ואז לאפות.
מצרכים לבצק הבריוש (להכין יום לפני ולהניח במקרר)
1/2 ק"ג קמח
1/2כף שמרים
מלית:
פטריות מטוגנות בבצל
מנגולד מטוגן בבצל
גבינת שמנת
מלח ופלפל
הכנה:
מרדדים מחצית מכמות הבצק הקר, ומורחים מעליו את הגבינה ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את המלית.
מגלגלים את הבצק ליצירת גליל וחותכים עםסכין שושנים ומניחים בתבנית.
אופים כ-20 דקות עד שהצבע של הבצק זהוב.


ניתן כמובן לגוון את המילוי בשלל דברים או לאפות את הבצק כבריוש בצורה הרצוייה.
כמות מתקבלת: כ-20 יחידות.
ניתן להקפיא ולהפשיר כשנדרש
1/2כף שמרים
5 ביצים (רצוי גודל L)
1/2 כוס סוכר
1 כף (20 גרם) מלח
250 גרם חמאה קרה, בקוביות
מלית:
פטריות מטוגנות בבצל
מנגולד מטוגן בבצל
גבינת שמנת
מלח ופלפל
הכנה:
מרדדים מחצית מכמות הבצק הקר, ומורחים מעליו את הגבינה ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את המלית.
מגלגלים את הבצק ליצירת גליל וחותכים עםסכין שושנים ומניחים בתבנית.
אופים כ-20 דקות עד שהצבע של הבצק זהוב.


ניתן כמובן לגוון את המילוי בשלל דברים או לאפות את הבצק כבריוש בצורה הרצוייה.
כמות מתקבלת: כ-20 יחידות.
ניתן להקפיא ולהפשיר כשנדרש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה