יום שבת, 8 באוגוסט 2015

שבלולים מלוחים מבצק בריוש

שבלולים מלוחים מבצק בריוש:
מאפה זה צריך להכין כשכל המצרכים קרים ואז לאפות.

מצרכים לבצק הבריוש (להכין יום לפני ולהניח במקרר)



1/2 ק"ג קמח 
1/2כף שמרים
5 ביצים (רצוי גודל L)
1/2 כוס סוכר
1 כף (20 גרם) מלח
250 גרם חמאה קרה, בקוביות


מלית:

פטריות מטוגנות בבצל
מנגולד מטוגן בבצל 
גבינת שמנת
מלח ופלפל

הכנה:

מרדדים מחצית מכמות הבצק הקר, ומורחים מעליו את הגבינה ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את המלית.
מגלגלים את הבצק ליצירת גליל וחותכים עםסכין שושנים ומניחים בתבנית.

אופים כ-20 דקות עד שהצבע של הבצק זהוב.


ניתן כמובן לגוון את המילוי בשלל דברים או לאפות את הבצק כבריוש בצורה הרצוייה.


כמות מתקבלת: כ-20 יחידות.

ניתן להקפיא ולהפשיר כשנדרש




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה