יום שבת, 8 באוגוסט 2015

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור:

אלו תפוחי אדמה שמתאימים כתוספת למשהו עם רוטב, או סתם.

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה
1 בצל
מלח
פפריקה אדומה
שמן 
מים

הכנה:
את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לחתיכות. (או קוביות, פחות מומלץ)
מניחים בתבנית אלומיניום, מסודרים כדי שיוכלו לקבל צבע חום יפה מוסיפים בצל קצוץ דק דק
מוסיפים פפריקה ומלח 3/4 כוס שמן ו-2 כוסות מים.

אפייה יותר משעה וחצי בחום של 180-220

עד שתפוחי האדמה שרופים מלמעלה וקראנצ'יים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה