תפוחי אדמה בתנור:
אלו תפוחי אדמה שמתאימים כתוספת למשהו עם רוטב, או סתם.
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה
1 בצל
מלח
פפריקה אדומה
שמן
מים
הכנה:
את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לחתיכות. (או קוביות, פחות מומלץ)
מניחים בתבנית אלומיניום, מסודרים כדי שיוכלו לקבל צבע חום יפה מוסיפים בצל קצוץ דק דק
מוסיפים פפריקה ומלח 3/4 כוס שמן ו-2 כוסות מים.
אפייה יותר משעה וחצי בחום של 180-220
עד שתפוחי האדמה שרופים מלמעלה וקראנצ'יים
אלו תפוחי אדמה שמתאימים כתוספת למשהו עם רוטב, או סתם.
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה
1 בצל
מלח
פפריקה אדומה
שמן
מים
הכנה:
את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לחתיכות. (או קוביות, פחות מומלץ)
מניחים בתבנית אלומיניום, מסודרים כדי שיוכלו לקבל צבע חום יפה מוסיפים בצל קצוץ דק דק
מוסיפים פפריקה ומלח 3/4 כוס שמן ו-2 כוסות מים.
אפייה יותר משעה וחצי בחום של 180-220
עד שתפוחי האדמה שרופים מלמעלה וקראנצ'יים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה