יום שישי, 5 במאי 2017

פאד קפאו- בולונז תאילנדי

מאכל שמכינים במעט זמן, בזמן שלוקח להכין אורז. (קמפאי, וכד')
מאכל שההגשה של היא בקערה, מצע של אורז, מעל הבשר, התוספות, וביצת עין.

המצרכים לבשר:



1 קג' בשר טחון
2 בצלים קצוצים
2 כפות שום
בזיליקום וכוסברה
כף של ממרח קארי אדום
2-3 כפות סויה
(לא חובה- תמצית דגים תאילנדית)

את הבשר מטגנים יחד עם הבצל ואז מוסיפים לטיגון את התבלינים.

בינתיים מכינים אורז לבן: כוס אורז שמטגנים ואז 2 כוסות מים ומלח.

ויוצקים בקרקעים צלוחית ההגשה אורז, מעל הבשר ואז מכינים צלוחיות עם:
פלפל חריף
פלפל צ'ילי שום ושמן זית
בצל ירוק
קאשו טחון
עשבי תיבול נוספים

מכינים ביצת עין מעל....ובתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה