
הבצק: (בצק בורקיטס של לילית)
6 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפייה
200 גר' חמאה
3/4 כוס שמן
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס מים פושרים
קורט מלח
מלית:
250 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינת פטינה רכה
1 ביצה
לטרוף הכל....
כתוספת למלית: קוביות צ'דר, או זיתים, או אגוזים
הכנה:
מכינים את הבצק ומניחים אותו לקירור,מחלקים את הבצק לנתחים ומרדדים דק דק
חותכים לעיגול בקוטר של צלחת קטנה, וממלאים בכף של מלית ומוסיפים את התוספות, לאחר מכן סוגרים ובמרכז משחילים חוט שפגט לקשר פרפר.
אפייה בחום של 180 מעלות כ-40-45 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה