החמוצים של לילית - ירקות מוחמצים
לילית, אם במקרה יוצא לך לקרוא פה...
לא מפסיקה להכין את הסברינות והחמוצים והבורקיטס שלך...
תסתכלי על תאריך הכתיבה...בערך מ...2005 אם אינני טועה.
בקיצור, ירקות חמוצים
מומלץ:
כרוב ירוק
כרובית
סלרי (אני אישית ממש לא אוהבת)
גזר
פלפל אדום וירוק
הרבה שיני שום
ותערובת הגרגרים:
1:1
גרגרי כוסברה
גרגרי חרדל
פלפל אנגלי
פלפל שחור ועלי דפנה
לקצוץ את הירק לפי גודל נוחות הכרסום בעתיד
לפעמים הגזר בטבעות ולפעמים בשורות.
היחס בין המים למלח ...לכל ליטר מים (כ-4כוסות ) 3 כפות מלח
להניח בצנצנת זכוכית מחוץ למקרר
זמן משוער, כשבועיים, ולאחר הפתיחה לשמור במקרר.
לילית, אם במקרה יוצא לך לקרוא פה...
לא מפסיקה להכין את הסברינות והחמוצים והבורקיטס שלך...
תסתכלי על תאריך הכתיבה...בערך מ...2005 אם אינני טועה.
בקיצור, ירקות חמוצים
מומלץ:
כרוב ירוק
כרובית
סלרי (אני אישית ממש לא אוהבת)
גזר
פלפל אדום וירוק
הרבה שיני שום
ותערובת הגרגרים:
1:1
גרגרי כוסברה
גרגרי חרדל
פלפל אנגלי
פלפל שחור ועלי דפנה
לקצוץ את הירק לפי גודל נוחות הכרסום בעתיד
לפעמים הגזר בטבעות ולפעמים בשורות.
היחס בין המים למלח ...לכל ליטר מים (כ-4כוסות ) 3 כפות מלח
להניח בצנצנת זכוכית מחוץ למקרר
זמן משוער, כשבועיים, ולאחר הפתיחה לשמור במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה