יום שישי, 22 במרץ 2019

לחם פרנה

לחם פרנה
הלחם המרוקאי
מכינים לחם זה ואופים אותו בגריל, הוא נאפה תוך מספר דקות מיידית.

המצרכים לבצק:

1. קג' קמח לבן
3 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1/3 כוס שמן
3 כוסות מים

מכינים בצק לא דביק, אבל רך באופן מיוחד

מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח

במגש ביתי זורים קמח ומניחים 7 גושים 
להתפחה, זורים עליהם מעט קמח

לאחר התפחה מניחים בתבנית אלומיניום משומנת בשמן זית 
מתחת למצב גריל הכי גבוה  בתנור לכמה דקות והופכים.
לשדרוג הלחם ניתן לנעוץ עליו עגבניות מיובשות בצל או כל תוספת מעניינת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה