להכנת הבצק:
1 קג קמח לבן רגיל
1/2 3-2 כוסות מים פושרים (650 סמ"ק)
1 כף מלח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
להכנת חמאת השום:
200 גר' חמאה
2 כפות שום כתוש
1/2 1 כפיות מלח
עשבי תיבול
הכנה:
לאחר לישה טובה של הבצק, לחלק את הבצק ל-6 נתחים עגולים, על מגש התפחה, למשך כ-שעתיים.
לאחר מכן חותכים כל עיגול לשלושה חלקים ומותחים כל חלק לצינור, מורחים עליו חמאת שום, אפייה בחום של 200 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב. יוצאים כ-18 צינורות לחם שום. ניתן להקפיא ולהפשיר כשרוצים לאכול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה