עוגיות חמאה דניות:
במרקם חולי, כאלה שמתפוררות בפה
לקבלת כ-60 עוגיות (2 מגשי אפייה)
200 גר' חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר (כ-120 גרם)
תמצית וניל
חצי כף מלח
3 כוסות קמח
1 כוס קורנפלור
2 כפיות א.א.
10 כפות שמן
ניתן להוסיף: קינמון, קליפות לימון או תפוז, קקאו וכד' ככף
הכנה:
לחמם תנור ל-170 מעלות ולערבב את האבקות והנוזלים לבצק נעים וקל לעבודה.
ליצור כדורים בגודל של אגוז מלך, ולמעוך אותם מעט על המגש
יש לאפות כ-15-20 דקות, לא לגעת בהן כשהן חמות כי הן תתפוררנה מיידית.
אריזה בקופסה, שומר צמוד, כי הן נחטפות.
טיפ קטן, ניתן לפורר אותן לעוגות גבינה עם פירורים.
במרקם חולי, כאלה שמתפוררות בפה
לקבלת כ-60 עוגיות (2 מגשי אפייה)
200 גר' חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר (כ-120 גרם)
תמצית וניל
חצי כף מלח
3 כוסות קמח
1 כוס קורנפלור
2 כפיות א.א.
10 כפות שמן
ניתן להוסיף: קינמון, קליפות לימון או תפוז, קקאו וכד' ככף
הכנה:
לחמם תנור ל-170 מעלות ולערבב את האבקות והנוזלים לבצק נעים וקל לעבודה.
ליצור כדורים בגודל של אגוז מלך, ולמעוך אותם מעט על המגש
יש לאפות כ-15-20 דקות, לא לגעת בהן כשהן חמות כי הן תתפוררנה מיידית.
אריזה בקופסה, שומר צמוד, כי הן נחטפות.
טיפ קטן, ניתן לפורר אותן לעוגות גבינה עם פירורים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה