יום שישי, 28 בספטמבר 2012

שרימפס בחמאה שום ויין

שרימפס בחמאה שום ויין:

מתכון שאהוב עלינו, טעים עדין ולא כבד מדי.
יש לרכוש שרימפסים גדולים עם זנב או ללא כ- קג' אחד
במחבת מניחים כ 70 גר' חמאה
ומטגנים עם מעט שום
מוסיפים שרימפסים שהופשרו ומטגנים.
מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור
לימון - כף או שניים
רבע כוס עד חצי כוס יין לבן יבש או חצי יבש
מעט כוסברה קצוצה או פטרוזיליה
ומטגנים עד לצמצום נוזלים.

להגיש בליווי אורז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה