יום שישי, 19 באפריל 2013

פלאפל


פלאפל:
כשרוצים להכין את כדורי הפלאפל ולהרגיש אותם טריים.
כשמעוניינים לארח עם אוכל ישראלי, ולעשות את כל העניין טרי וטבעי...
 

החומרים (עבור כ- 50 יחידות):

1 כוס גרגרי חומוס (להשרות יום לפני כן במים פושרים).
1 בצל גדול
½ כוס בורגול (להשרות יום לפני כן במים פושרים).
12 שיני שום.
10 או יותר גבעולי כוסברה.
1 כף מלח.
1 כפית כמון.
1 כפית כוסברה יבשה.
½ כפית פפריקה חריפה.
2 כפות קמח.
1 שקית אבקת אפייה.
½ כפית אבקת סודה לשתייה.

את כל המרכיבים טוחנים
במעבד מזון מלבד הבורגול שמוסיפים אותו סחוט מן המים לעיסה ואז מחממים שמן ומטגנים כדורים מן הפלאפל. בתאבון..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה