יום שבת, 12 בספטמבר 2015

גיוזה

גיוזה הינה מאכל יפני או אסיאתי כלשהו....כיסונים ממולאים בבשר או עוף....


אני הולכת להכין גיוזה, משאריות של בשר , במקום להכין מהם סיגרים שכבר....נגוון מעט

הכנת הבצק:
2 כוסות קמח
כפית וחצי מלח
1 עד 1/2 1 כוסות מים רותחים.

לערבב את הבצק עד ליצירת כדור, להניח בניילון נצמד למנוחה של לפחות שעה.

מילוי בשרי של כיסונים, כל מה שמוצא חן

על משטח מקומח יוצרים בצק מרודד דק מאוד וחתוך עגול
במרכז מניחים מלית, ובקצוות מרטיבים. סוגרים יפה ממש בשיטת האמפנדה.

לאחר מכן מניחים במחבת טפלון לטיגון בכף שמן ואז מוסיפים מים בגובה 2/3 מהכיסונים
כשהכיסונים שותים את המים מוציאים מהמחבת ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק וסויה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה