מצרכים:
נתח בשר לבישול ארוך כמה שפחות שוצן
חותכים את הבשר לחתיכות ומשזפים בשמן.
לטגן בצל, ולהוסיף לסיר
הרוטב:
תבלין לגולש
2-3 עלי דפנה
מלח
פלפל
קטשופ
רסק עגבניות
מים
לאחר טיגון הבשר , שופכים שמן זית לסיר לחץ, מניחים הכל בסיר לחץ ומבשלים
בסיר לחץ שמתמלא במים רותחים, לאחר רתיחה נותנים לזה שעה וחצי בישול ואז משאירים על הכיריים.
נתח בשר לבישול ארוך כמה שפחות שוצן
חותכים את הבשר לחתיכות ומשזפים בשמן.
לטגן בצל, ולהוסיף לסיר
הרוטב:
תבלין לגולש
2-3 עלי דפנה
מלח
פלפל
קטשופ
רסק עגבניות
מים
לאחר טיגון הבשר , שופכים שמן זית לסיר לחץ, מניחים הכל בסיר לחץ ומבשלים
בסיר לחץ שמתמלא במים רותחים, לאחר רתיחה נותנים לזה שעה וחצי בישול ואז משאירים על הכיריים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה