קרם ברולה
המצרכים:
6 חלמונים
500 סמ"ק שמנת מתוקה (או שמנת לקצפת)
1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
הכנה:
מרתיחים את השמנת הסוכר ותמצית הוניל.
בינתיים טורפים את החלמונים.
לאחר ההרתחה של השמנת מצרפים את החלמונים תוך טריפה,
ואז מעבירים את הכל דרך מסננת, ומוזגים לקעריות.
מחממים תנור ל 140 מעלות ואופים כ-20 או 25 דקות, על הקרם להיות אפוי אבל ממש לא במרקם חביתה.
לעיטור המנה יש למזוג פחות מכפית מלמעלה ולצרוב עם ברנר את הסוכר לקרמל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה