פבלובה -קינוח מרשים המתאים לחלבונים מיותרים.
המצרכים:
6 חלבונים
כוס סוכר
תמצית וניל
שמנת לקצפת
רימונים או סלט פירות או פירות יער
הכנה:
שלב א המרנג: בוחרים תבנית עגולה ומצפים אותה בנייר אפייה
מכינים מרנג מהחלמונים והסוכר (ניתן להזליף מעט מיץ לימון לשיפור ההקצפה)
אופים בחום של 150 למשך שעה וחצי ויותר.
לאחר האפייה מכינים קצפת משמנת להקצפה ורבע כוס סוכר.
מניחים מעל המבנה בתבנית וזורקים מעל קצת רימונים פירות יער או סלט פירות.
המצרכים:
6 חלבונים
כוס סוכר
תמצית וניל
שמנת לקצפת
רימונים או סלט פירות או פירות יער
הכנה:
שלב א המרנג: בוחרים תבנית עגולה ומצפים אותה בנייר אפייה
מכינים מרנג מהחלמונים והסוכר (ניתן להזליף מעט מיץ לימון לשיפור ההקצפה)
אופים בחום של 150 למשך שעה וחצי ויותר.
לאחר האפייה מכינים קצפת משמנת להקצפה ורבע כוס סוכר.
מניחים מעל המבנה בתבנית וזורקים מעל קצת רימונים פירות יער או סלט פירות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה