עוגיות קשות הנטבלות בקפה, נאפות פעמיים


הבסיס לעוגייה:
1/2 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר
5-6 ביצים
תמצית וניל
קינמון
2 כפות ליקר תפוזים
קליפת לימון

2 כוסות אגוזים) והפעם זה היה פקאן.
מכינים מכל העיסה הזאת 2 כיכרות ואופים פעם ראשונה בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
פורסים את הכיכרות לפרוסות ואופים לקראת ייבוש ב 140 מעות כ-30 דקות.
שומרים בכלי אטום זמן רב...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה