פסטלים בגודל של אגרול.

למלוי:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון (פעמיים)
1/2 ק"ג כבד
3 בצלים
כף בהרט
מלח
מטגנים בנפרד את הבצל ולאחריו מטגנים כבדים, אין צורך לתבל, כשכבדים מוכנים, טוחנים בקוצץ ירקות את מה שנוצר.
מטגנים בשר עם בצל, ומוסיפים מלח ובהרט.
מאחדים את המילויים ומצננים.
לאחר מכן מכינים את הסיגרים: מניחים מהמלית, ומגלגלים ליצירת סיגר בעובי אגרול.
ניתן להכין, מראש ואז להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.
מטגנים בשמן עמוק, בגודל הזה מקובל לחשב את זה לאדם כ- 2 סיגרים.
ההגשה היא עם אבקת סוכר מעל ומעט קינמון.

למלוי:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון (פעמיים)
1/2 ק"ג כבד
3 בצלים
כף בהרט
מלח
מטגנים בנפרד את הבצל ולאחריו מטגנים כבדים, אין צורך לתבל, כשכבדים מוכנים, טוחנים בקוצץ ירקות את מה שנוצר.
מטגנים בשר עם בצל, ומוסיפים מלח ובהרט.
מאחדים את המילויים ומצננים.
לאחר מכן מכינים את הסיגרים: מניחים מהמלית, ומגלגלים ליצירת סיגר בעובי אגרול.
ניתן להכין, מראש ואז להקפיא ולהשתמש לפי הצורך.
מטגנים בשמן עמוק, בגודל הזה מקובל לחשב את זה לאדם כ- 2 סיגרים.
ההגשה היא עם אבקת סוכר מעל ומעט קינמון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה