יום שישי, 26 ביולי 2019

לחמע-בעג'ון לחם ובשר אפויים


לחמע-בעג'ון

לבצק:
להכין בצק במתכונת הבאה:

1 קג' קמח
1 כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 כף מלח

להניח להתפחה , של שעה שעתיים, ומדי פעם או פעמיים, לתת בוקסים להוצאת האווויר.


לבשר:
1 קג' בשר טחון
3 כפיות מלח
2 כפות בהרט
2 כפות פפריקה
חופן צנוברים
חופן כוסברה
מאוד ממליצה: חופן נענע

לערבב וללוש כמו בצק ואז לשטח על תבנית ולאפות כ-10 דקות בתנור.

כשהבצק מוכן, מכמות של קג', יוצרים כ- 6 עיגולים ומרדדים לאליפסה.
במרכז, מניחים את הבשר.
ומגלגלים את הבצק לצורת סירה.

אפייה בגריל מתחת לאבן שמוט, כמה דקות כשהבצק מוכן.

הגשה:
חותכים פלפלים חריפים, עגבניות, בצל, טחינה.

רצוי לבצוע עם סכין כל סירה לפרוסות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה