
לחם טחינה
לחם שלדעתי אינו לחם כל כך אלא מרקם של עוגה
הבסיס:
6 כפות טחינה גולמית
4 ביצים
2 כפות דבש או סילאן
מלח (חצי כפית)
כפית אבקת אפייה או סודה לשתייה.

ערבוב כל החומרים לבלילה , מזיגה שלהם לתבנית עוגה
אפייה בחום של 180 מעלות כ-15-29 דקות.
שדרגתי את הלחם בגרעיני חמניה ודלעת מעל
לבלילה הוספתי זרעיה צ'יה ומים להגדלת הנפח.
הטחינה הייתה מלאה ליצירת לחם כהה, טחינה רגילה תיצור "לחם לבן"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה