יום שלישי, 10 בספטמבר 2019

לחם טחינה ללא קמח (גלוטן)





לחם טחינה

לחם שלדעתי אינו לחם כל כך אלא מרקם של עוגה

הבסיס:

6 כפות טחינה גולמית
4 ביצים
2 כפות דבש או סילאן
מלח (חצי כפית)
כפית אבקת אפייה או סודה לשתייה.

ערבוב כל החומרים לבלילה , מזיגה שלהם לתבנית עוגה
אפייה בחום של 180 מעלות כ-15-29 דקות.

שדרגתי את הלחם בגרעיני חמניה ודלעת מעל
לבלילה הוספתי זרעיה צ'יה ומים להגדלת הנפח.
הטחינה הייתה מלאה ליצירת לחם כהה, טחינה רגילה תיצור "לחם לבן"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה