יום שישי, 13 ביולי 2012

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור:

עוגת טורט שהבסיס שלה טורט שוקולד, 
בעלת קרם פודינג עשיר ופרורי שוקולד מריר ודובדבנים.
המצרכים:
לטורט:
6 חלבונים (להקציף)
½ כוס סוכר
6 חלמונים
½ כוס סוכר
2 כפות שמן
1 כוס קמח תופח מאליו או רגיל + כפית אבקת אפייה.
4 כפות קקאו משובח.
תמצית וניל.


למילוי ועיטור:
קרם פודינג:
3 חבילות פודינג אינסטנט.
3 חבילות של 250 גר' שמנת להקצפה.
3 כוסות של 200 מ"ל חלב.
חבילה של 200 גר' דובדבנים קפואים.
200 גר' שוקולד מריר מגורד
1/3 כוס וורמוט


הוראות הכנה:
את הטורט: מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר,
ואז מוסיפים חלמונים , שמן, תמצית וניל ומערבבים לאט
ולבסוף מקפלים את הקמח והקקאו ואבקת האפייה.
מוזגים לשלוש תבניות בקוטר 26 אך קצרות. מצפים בנייר אפייה.
אופים בחום של 160-180 מעלות למשך 40 דקות.


מכינים את הקרם. משמנת מתוקה מוקצפת חלב ואבקת אינסטנט פודינג.


מכינים משטח עבודה ומרטיבים כל קומה במעט וורמוט.
מניחים שכבת פודינג זורים מעט דובדבנים ללא גרעינים.
לאחר מכן מכסים את העוגה בפודינג מעורבב בפיצפוצי שוקולד מריר.


מעטרים בדובדבנים.







תגובה 1:

  1. די זה נראה מושלם וכל כך טעים. ממש בא לי ביס עכשיו. זו ממש עוגה / פנקייק הדבר הזה. יאמי

    השבמחק