עוף עם אורז בפיירקס:
זהו התבשיל שאוהד הכין לנו השבוע וליקקנו את האצבעות.
מה שהוא עוד לא יודע שאני...הצלחתי לשדרג גם את המעדן הטעים שלו הלאה.
מה שטעים במעדן הזה זו הקריספיות של האורז שהתמלא בנוזלי התבשיל.
והניחוחות שלו...בכל הבית.
המצרכים:
נתחי עוף, או נתחי פרגית
ירקות: במקרה זה בצל ופטריות.
1/2 1 כוסות אורז
תבלינים: מלח, פפריקה כורכום פלפל שחור גס, תבלין קציצות מרוקאי
נוזלים מעל 3 כוסות.
חופן צנוברים קלויים.
את הפרגיות מטגנים קלות במחבת לפני ההכנה
ומניחים בצד.
לאחר מכן מטגנים ומתבלים את הירקות שבחרנו
יכולים להיות גם קוביות של חציל או קישואים או פרסה.
לאחר מכן מערבבים הכל יחד ומוזגים נוזלים.
אני ממליצה לאפות כ-50 דקות בחום 180 מכוסה ואחר כך להוסיף אורז, אוהד הכין עם האורז כבר בהתחלה.
אבל הוא לא שמע על השדרוג...אטריות פסטה...בגללן צריך רק 30 דקות נוספות.
האטריות והאורז יוצאים קריספיים אחרי עוד 30 דקות בלי כיסוי.
כל כך טעים וזה ארוחה בסיר אחד.
תודה לאוהד, על הרעיון הנפלא והטעים.
זהו התבשיל שאוהד הכין לנו השבוע וליקקנו את האצבעות.
מה שהוא עוד לא יודע שאני...הצלחתי לשדרג גם את המעדן הטעים שלו הלאה.
מה שטעים במעדן הזה זו הקריספיות של האורז שהתמלא בנוזלי התבשיל.
והניחוחות שלו...בכל הבית.
נתחי עוף, או נתחי פרגית
ירקות: במקרה זה בצל ופטריות.
1/2 1 כוסות אורז
תבלינים: מלח, פפריקה כורכום פלפל שחור גס, תבלין קציצות מרוקאי
נוזלים מעל 3 כוסות.
חופן צנוברים קלויים.
ומניחים בצד.
לאחר מכן מטגנים ומתבלים את הירקות שבחרנו
יכולים להיות גם קוביות של חציל או קישואים או פרסה.
לאחר מכן מערבבים הכל יחד ומוזגים נוזלים.
אבל הוא לא שמע על השדרוג...אטריות פסטה...בגללן צריך רק 30 דקות נוספות.
האטריות והאורז יוצאים קריספיים אחרי עוד 30 דקות בלי כיסוי.
כל כך טעים וזה ארוחה בסיר אחד.
תודה לאוהד, על הרעיון הנפלא והטעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה