יום ראשון, 13 בספטמבר 2015

פסטייה

פסטייה, מעין מאפה, בשרי מתקתק.

מצרכים:
1. בצק פילו, עלים, להפשיר כשעתיים לפני ההכנה.

3 בצלים.
500 גר' בשר בקר טחון
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף של ראס אל חנות או בהרט
5 משמשים
5 שזיפים
מעט צימוקים
מעט חמוציות

הכנה:
מטגנים בצל עד להשחמה ואז, מטגנים גם את הבשר הטחון, לאט לאט מוסיפים תבלינים ופירות יבשים, ואז כשהכל מושחם מניחים לקירור.

מניחים על ניר אפייה 3 עלי פילו, משמנים בהברשה את העלה הפנימי, מניחים את המילוי במרכז, מגלגלים בצדדים ואז סוגרים לרולדה.

מניחים על מגש אפייה כמה גלילים שיצוא (בין 4 ל-5). מורחים (מברשים) שמן מעל

אופים בחום 180 כ-30 דקות או פחות עד שמוזהב.

מגישים עם אבקת סוכר מעל ומפזרים פיסטוקים או אגוזים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה