פסטייה, מעין מאפה, בשרי מתקתק.
מצרכים:
1. בצק פילו, עלים, להפשיר כשעתיים לפני ההכנה.
3 בצלים.
500 גר' בשר בקר טחון
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף של ראס אל חנות או בהרט
5 משמשים
5 שזיפים
מעט צימוקים
מעט חמוציות
הכנה:
מטגנים בצל עד להשחמה ואז, מטגנים גם את הבשר הטחון, לאט לאט מוסיפים תבלינים ופירות יבשים, ואז כשהכל מושחם מניחים לקירור.
מניחים על ניר אפייה 3 עלי פילו, משמנים בהברשה את העלה הפנימי, מניחים את המילוי במרכז, מגלגלים בצדדים ואז סוגרים לרולדה.
מניחים על מגש אפייה כמה גלילים שיצוא (בין 4 ל-5). מורחים (מברשים) שמן מעל
אופים בחום 180 כ-30 דקות או פחות עד שמוזהב.
מגישים עם אבקת סוכר מעל ומפזרים פיסטוקים או אגוזים.
מצרכים:
1. בצק פילו, עלים, להפשיר כשעתיים לפני ההכנה.
3 בצלים.
500 גר' בשר בקר טחון
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כף של ראס אל חנות או בהרט
5 משמשים
5 שזיפים
מעט צימוקים
מעט חמוציות
הכנה:
מטגנים בצל עד להשחמה ואז, מטגנים גם את הבשר הטחון, לאט לאט מוסיפים תבלינים ופירות יבשים, ואז כשהכל מושחם מניחים לקירור.
מניחים על ניר אפייה 3 עלי פילו, משמנים בהברשה את העלה הפנימי, מניחים את המילוי במרכז, מגלגלים בצדדים ואז סוגרים לרולדה.
מניחים על מגש אפייה כמה גלילים שיצוא (בין 4 ל-5). מורחים (מברשים) שמן מעל
אופים בחום 180 כ-30 דקות או פחות עד שמוזהב.
מגישים עם אבקת סוכר מעל ומפזרים פיסטוקים או אגוזים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה