יום שבת, 26 בספטמבר 2015

קארפצ'יו דג סלמון

קארפצ'יו דג סלמון

מאכל הנוצר בדקות ספורות. טעים וממש מעניין.

המצרכים: דג סלמון נתח משובח. (גם אם יגידו אחרת הדג קפוא, מיובא מחו"ל בהקפאה)
לימון
מלח גס
שמן זית
בצל חתוך דק דק
פלפל חריף ירוק חתוך דק דק
צ'ילי גרוס
איזשהו פרי מתוק וצבעוני (הפעם זה היה רימון חמוץ)


את הסלמון חותכים בסכין דק דק ואם לא מצליחים מניחים בין ניילונים ודופקים את הנתחים לפיסות דקות של כמעט נייר.
מניחים על צלחת הגשה מתחת לנייר אפייה.
מוסיפים מלח ולימון ושמן זית ואת התוספות.
ממתינים לפחות רבע שעה ואז מותר לאכול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה