יום ראשון, 13 בספטמבר 2015

טנזיה

טנזיית פירות יבשים מהמטבח המרוקאי

המצרכים:
3 בצלים גדולים חתוכים ומוכנים לטיגון
2 כפות שמן
כף סוכר חום
חופן חמוציות
חופן צימוקים
7 משמשים
7 שזיפים
חופן אגוזים
חופן פקאנים
חופן שקדים מולבנים
4 כפות סילאן או דבש
1/2 כף קינמון
כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
1 כוס יין לבן חצי יבש
מעט שומשום קלוי להגשה הסופית


מטגנים את הבצל ואז מוסיפים פירות יבשים ותבלינים, מוסיפים סוכרים ויין וממתינים לצמצום הנוזלים. לקראת הסוף מוסיפים את האגוזים ואז, מגישים בקערית עם שומשום קלוי מעל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה