יום חמישי, 5 באפריל 2012

סלט פלפלים - מישל

סלט פלפלים - מישל

סלט שמורגלים לאכול אותו.
כל הזמן מבקשים אותו, ואין טעים ממנו על פרוסה או כסלט במנות הפתיחה.

המצרכים:

12 פלפלים אדומים ישרים.
6 פלפלים חריפים ירוקים.

רבע כוס שמן
כפית מלח
כף שום

הכנה:
קולים את הפלפלים בגריל שבתנור, על מצע תבנית מצופה בנייר אלומיניום.
מניחים את הפלפלים הקלויים בשקית ניילון להגיר נוזלים ולהשיל בקלות את הקליפה.
מקלפים את הקליפה וחותכים לאורך.
מתבלים בידיים!!!!!!!
טועמים ומחליטים מתי זה בטעם הנכון.
ממתינים יממה שהטעמים יספגו.


אסור לגלות ל....אסנת או אוהד....כי הם יחסלו לנו את הכל עוד לפני הסדר.

תגובה 1:

  1. חשוב לסגור את שקית הניילון כדי שהפלפלים יוכלו להתקלף בקלות... חג שמח שוש

    השבמחק