יום שבת, 4 ביולי 2020

סלט עדשים שחורות

סלט עדשים שחורות:

סלט שניתן להגיש בשולחן, כמנה בפני עצמה
ניתן לשלב אותו באורז לבן ואז הוא כמו:"מג'דרה"

מצרכים:



1. כוס עדשים שחורות
מעט מלח
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון.

הכנה:

מבשלים את העדשים השחורות ב-2 כוסות מים, 
למשך 20 דקות ולאחר הבישול, 
כשהן לעיסות מסננים את המים.
מטגנים בנפרד בצל
מוסיפים לעדשים המבושלות את הבצל המטוגן ומלח
הסלט מוכן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה