סלט עדשים שחורות:
סלט שניתן להגיש בשולחן, כמנה בפני עצמה
ניתן לשלב אותו באורז לבן ואז הוא כמו:"מג'דרה"
מצרכים:

1. כוס עדשים שחורות
מעט מלח
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון.
הכנה:
מבשלים את העדשים השחורות ב-2 כוסות מים,
למשך 20 דקות ולאחר הבישול,
כשהן לעיסות מסננים את המים.
מטגנים בנפרד בצל
מוסיפים לעדשים המבושלות את הבצל המטוגן ומלח
הסלט מוכן.
סלט שניתן להגיש בשולחן, כמנה בפני עצמה
ניתן לשלב אותו באורז לבן ואז הוא כמו:"מג'דרה"
מצרכים:

1. כוס עדשים שחורות
מעט מלח
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון.
הכנה:
מבשלים את העדשים השחורות ב-2 כוסות מים,
למשך 20 דקות ולאחר הבישול,
כשהן לעיסות מסננים את המים.
מטגנים בנפרד בצל
מוסיפים לעדשים המבושלות את הבצל המטוגן ומלח
הסלט מוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה