
כנת הבצק:
2 כוסות בורגול דק
1/2 כוס סולת חיטה
1/4 כוס קמח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
2 כפות שמן
כפית מלח גדושה
ביצה
הכנה:
לההשרות את הבורגול כחצי שעה במים, לאחר מכן לסחוט היטב על מסננת, לדאוג שהבורגול ייסחט.
לאחר מכן לצרף את כל שאר החומרים וללוש, להניח מספר דקות
להכנת המלית:

חצי ק"ג בשר טחון
חופן צנוברים
בצל קצוץ
מלח
תבלין בהרט
הצמחוני:
בצל קצוץ
פטריות קצוצות
חופן של צנוברים
אגוזי מלך קצוצים
אגוזי פקאן קצוצים
מלח
בהרט
את הבצק מגלגלים בידיים משומנות לגודל של כדור פינג פונג, משטחים לעיגול וממלאים בכף של מילוי, מכסים את המילוי ומייצרים צורה של קובה.
מטגנים בשמן חצי עמוק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה