יום ראשון, 26 ביולי 2020

עדשים שחורות סטייל "בשרי"

עדשים שחורות, בטעם כבייכול בשרי


בישול העדשים:
כוס עדשים שחורות, לבשל במים
כעשרים דקות - עד שלושים
המרקם צריך לעיס, ולא מתפורר.

להכנת התוספת:
4 בצלים קצוצים דק דק
1/2 ק"ג פטריות קצוצות דק דק
חופן צנוברים
חופן גרעיני חמנייה
חופן גרעיני דלעת
מלח
תבלין בהרט
יש לטגן תחילה את הבצל ולהוסיף לו פטריות לקראת הסוף כל הצנוברים והגרעינים והתבלינים.
בתום ההכנה ממזגים בין העדשים לבלילה
ניתן להוסיף לאורז מבושל או ממש לאכול ככה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה