דורית אחותי, עבדה שנים במושב בערבה, הייתה תמיד מוקפת בפלפלים ועגבניות
לכן ממש תפור עליה, מטבוחה
זו גרסה טעימה מאוד לעצלנים.
לטחון במכשיר לקיצוץ ירקות:
עגבניות (רוב הבלילה)
פלפלים אדומים(רבע ביחס)
שום
פלפל חריף(בהתאם לטעם המשפחתי)
לאחר קיצוץ הירקות, יש להניח בסיר גדול, ולבשל על חום בינוני
בתוספת קצת שמן, מלח וסוכר(3-4 כפות לקילו או שתיים של עגבניות)
את התוצאה מאכסנים במקרר
זה חומר מוצא, לשקשוקה
נאכל ככה כסלט בערב שבת עם לחם טוב
חומר מוצא לכל רוטב עגבניות טוב

זו גרסה טעימה מאוד לעצלנים.
לטחון במכשיר לקיצוץ ירקות:
עגבניות (רוב הבלילה)
פלפלים אדומים(רבע ביחס)
שום
פלפל חריף(בהתאם לטעם המשפחתי)
לאחר קיצוץ הירקות, יש להניח בסיר גדול, ולבשל על חום בינוני
בתוספת קצת שמן, מלח וסוכר(3-4 כפות לקילו או שתיים של עגבניות)
את התוצאה מאכסנים במקרר
זה חומר מוצא, לשקשוקה
נאכל ככה כסלט בערב שבת עם לחם טוב
חומר מוצא לכל רוטב עגבניות טוב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה