יום שבת, 4 ביולי 2020

מטבוחה של דורית

דורית אחותי, עבדה שנים במושב בערבה, הייתה תמיד מוקפת בפלפלים ועגבניות

לכן ממש תפור עליה, מטבוחה
זו גרסה טעימה מאוד לעצלנים.


לטחון במכשיר לקיצוץ ירקות:

עגבניות (רוב הבלילה)
פלפלים אדומים(רבע ביחס)
שום
פלפל חריף(בהתאם לטעם המשפחתי)

לאחר קיצוץ הירקות, יש להניח בסיר גדול, ולבשל על חום בינוני
בתוספת קצת שמן, מלח וסוכר(3-4 כפות לקילו או שתיים של עגבניות)

את התוצאה מאכסנים במקרר
זה חומר מוצא, לשקשוקה
נאכל ככה כסלט בערב שבת עם לחם טוב
חומר מוצא לכל רוטב עגבניות טוב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה