עוגה פשוטה מאוד של כמה מרכיבים פשוטים.
במיוחד אם יש מוצרי חלב מיותמים כמו יוגורט או רוויון.
על העוגה..מהירה, קלה, טעימה, שומרת על טריותה כבר חמישה ימים.
רטובה מספיק ומתוקה מספיק לכולם.
המצרכים:
600cc של מוצרי חלב מסוג יוגורט, לבן, דנונה וגם רוויון (3 מוצרי חלב )
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן קנולה
3 כוסות קמח תופח מאליו או קמח רגיל וכפית וחצי אבקת אפייה.
לערבב 3 דקות במיקסר או ידנית, את מוצרי החלב ביצים והסוכר להוסיף לסרוגין קמח.
המילוי באמצע:
3 כפות קינמון
5 כפות סוכר חום.
ביצוע:
לערבב בקערה 3 כפות קינמון עם 5 כפות סוכר חום .
לשים חצי מהבצק בתבנית לשפוך מעל כמעט את כל הסוכר והקינמון לשפוך מעל את שארית הבצק ומעל עוד שכבה של סוכר וקינמון
אופים 45-50 דקות בחום של 180.
יוצא חבל על הזמן.
את העוגה מומלץ לאפות בתבנית עם חור באמצע.
על העוגה מומלץ לזרות אבקת סוכר.
במיוחד אם יש מוצרי חלב מיותמים כמו יוגורט או רוויון.
המצרכים:
600cc של מוצרי חלב מסוג יוגורט, לבן, דנונה וגם רוויון (3 מוצרי חלב )
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן קנולה
3 כוסות קמח תופח מאליו או קמח רגיל וכפית וחצי אבקת אפייה.
לערבב 3 דקות במיקסר או ידנית, את מוצרי החלב ביצים והסוכר להוסיף לסרוגין קמח.
המילוי באמצע:
3 כפות קינמון
5 כפות סוכר חום.
ביצוע:
לערבב בקערה 3 כפות קינמון עם 5 כפות סוכר חום .
לשים חצי מהבצק בתבנית לשפוך מעל כמעט את כל הסוכר והקינמון לשפוך מעל את שארית הבצק ומעל עוד שכבה של סוכר וקינמון
אופים 45-50 דקות בחום של 180.
יוצא חבל על הזמן.
את העוגה מומלץ לאפות בתבנית עם חור באמצע.
על העוגה מומלץ לזרות אבקת סוכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה