עוגה אוורירית ונעימה, המתאימה לקפה.
מאפיינת את יום כיפורים וחגים שיש בהם
אורחים.
הבלילה הכהה:
כפית תמצית וניל
5 חלמונים
קליפת לימון מגורדת
קורט מלח
½ כוס שמן
הבלילה הבהירה:
5 חלבונים
½ כוס סוכר
בנוסף:
½
1 כוסות קמח וכפית אבקת אפייה
הכנה:
1. מכינים מהבלילה הכהה בקערה בלילה ומשאירים מעט לספיגת הטעמים.
2. מקציפים את החלבונים והסוכר.
3. לבלילה הבהירה מוסיפים את הכהה ומנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה.
4. אפייה בתנור כ-45 דקות בחום של 180.
1. מכינים מהבלילה הכהה בקערה בלילה ומשאירים מעט לספיגת הטעמים.
2. מקציפים את החלבונים והסוכר.
3. לבלילה הבהירה מוסיפים את הכהה ומנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה.
4. אפייה בתנור כ-45 דקות בחום של 180.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה