קובה סלק
וקובה בכלל

זה מאכל שמכיל הכל, מרק ירק וקציצה כופתתית
לקציצה:
1/2 קג' בשר טחון, רצוי פעמיים
חופן פטרוזיליה
חופן עלי סלרי
בצל
מלח
בהרט
שום- שן
למרק:
סלקים חתוכים
בצל קצוץ ומטוגן
מיץ מ-2 לימונים
מלח
סוכר
סלרי הגבעולים
בהרט
לבצק הקובה:
700 גר' סולת
2 כוסות ועוד מעט מהמרק הסגול.
בהרט
מלח
סדר הפעולות:
קודם כל מכינים מרק ובינתיים טוחנים את המרכיבים לבשר, מגלגלים קציצות, ומגלגלים קובה סולת, את הסולת פותחים בכף היד בזהירות ומניחים בתוכו כדור של בשר וסוגרים. מוסיפים למרק ומבשלים עד שהקובה מקבלת צבע ויש ריח מגרה בכל המטבח
וקובה בכלל
זה מאכל שמכיל הכל, מרק ירק וקציצה כופתתית
לקציצה:
חופן פטרוזיליה
חופן עלי סלרי
בצל
מלח
בהרט
שום- שן
למרק:
סלקים חתוכים
בצל קצוץ ומטוגן
מיץ מ-2 לימונים
מלח
סוכר
סלרי הגבעולים
בהרט
לבצק הקובה:
700 גר' סולת
2 כוסות ועוד מעט מהמרק הסגול.
בהרט
מלח
סדר הפעולות:
קודם כל מכינים מרק ובינתיים טוחנים את המרכיבים לבשר, מגלגלים קציצות, ומגלגלים קובה סולת, את הסולת פותחים בכף היד בזהירות ומניחים בתוכו כדור של בשר וסוגרים. מוסיפים למרק ומבשלים עד שהקובה מקבלת צבע ויש ריח מגרה בכל המטבח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה