סופגניות ביתיות:
לחג החנוכה
הבצק:
1/2 3 כוסות קמח
1/2 כף שמרים
5 כפות סוכר
50 גר' חמאה רכה
ביצה אחת
תמצית וניל
כוס מים פושרים
הוראות ההכנה:
ללוש הייטב את הבצק עד שמתקבל בצק רך מאוד, להניח להתפחה במקום חמים ונעים.
לחלק ל 2 חלקים את הבצק, לרדד ולחרוץ עיגול גדול ובתוכו עיגול קטן (את הקטנים לטגן גם, זה נהדר).
מי שלא רוצה דונטס, שיחרוץ עיגול קטן יותר בקוטר של כוס שתייה.
יש לקמח את משטח העבודה להצלחת המבצע.
לטגן בשמן עמוק וחם.
ניתן גם לאפות בחום 150-170 כ 20 דקות . לצפות באבקת אפייה ולהזריק משהו בפנים....ריבה או שוקולד. או ריבת חלב.

הבצק:
1/2 3 כוסות קמח
1/2 כף שמרים
5 כפות סוכר
50 גר' חמאה רכה
ביצה אחת
תמצית וניל
כוס מים פושרים
הוראות ההכנה:
ללוש הייטב את הבצק עד שמתקבל בצק רך מאוד, להניח להתפחה במקום חמים ונעים.
לחלק ל 2 חלקים את הבצק, לרדד ולחרוץ עיגול גדול ובתוכו עיגול קטן (את הקטנים לטגן גם, זה נהדר).
מי שלא רוצה דונטס, שיחרוץ עיגול קטן יותר בקוטר של כוס שתייה.
יש לקמח את משטח העבודה להצלחת המבצע.
לטגן בשמן עמוק וחם.
ניתן גם לאפות בחום 150-170 כ 20 דקות . לצפות באבקת אפייה ולהזריק משהו בפנים....ריבה או שוקולד. או ריבת חלב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה