יום שישי, 13 בספטמבר 2013

לחם ארוך לכריכונים

לחם ארוך לכריכונים
לחם המתאים לכריכוני אירוח
נאפה למוצאי יום כיפור לכריכים הנאכלים בתום הצום.
הבצק:
5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות מלח
5 כפות סוכר
 2 כוסות מים פושרים.

את הבצק לשים הייטב, עד לקבלת בצק דביק מעט
אך רך ונוח לעבודה ומניחים להתפחה כ-שעה עד שעה וחצי.
מכמות זו מכינים כ-4 רצועות בצק המרודדות ידנית על משטח עבודה.
מברשים בביצה ושמים מעל שומשום , פרג, מלח גס.

אפיייה בחום של 200 כ-25-30 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה