אזני המן מבצק פריך, פשוטות מאוד להכנה.
המתכון להכנת הבצק:
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת תפוז מגורדת
קמצוץ מלח
200 גר' חמאה או מרגרינה.
מאחדים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד וחלק למגע.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקר לשעה ואף יותר אם צריך.
במידה ומעוניינים להכין אזני המן :
צובטים מהבצק עיגולים בגודל של גולת עכבר של מחשב.
משטחים בעזרת האצבעות.
ממלאים בשוקולד למריחה או ממרח תמרים או ממרח חלבה או משהו אחר שמתאים למילוי, ואז אפילו מומלץ לזרות סוכריות צבעוניות.
מחממים תנור לחום של 200 .
ואז מניחים על נייר אפייה שמונח על תבנית תנור ת אזני ההמן ואופים עד הזהבה שזה בערך בין 10-20 דקות...יש צורך להשגיח בהתחלה על אזני ההמן כי הם ממש נשרפים במהירות...

1/2 2 כוסות קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת תפוז מגורדת
קמצוץ מלח
200 גר' חמאה או מרגרינה.
מאחדים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד וחלק למגע.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקר לשעה ואף יותר אם צריך.
במידה ומעוניינים להכין אזני המן :
צובטים מהבצק עיגולים בגודל של גולת עכבר של מחשב.
משטחים בעזרת האצבעות.
ממלאים בשוקולד למריחה או ממרח תמרים או ממרח חלבה או משהו אחר שמתאים למילוי, ואז אפילו מומלץ לזרות סוכריות צבעוניות.
מחממים תנור לחום של 200 .
ואז מניחים על נייר אפייה שמונח על תבנית תנור ת אזני ההמן ואופים עד הזהבה שזה בערך בין 10-20 דקות...יש צורך להשגיח בהתחלה על אזני ההמן כי הם ממש נשרפים במהירות...
חייב תפוזים?
השבמחקאפשר נוזל אחר, למשל מים, למשל מיץ תפוחים, מה שרוצים שירטיב את הבצק
מחקטעם של תפוזים תורם לטעמים בעוגייה, צריך להחליט מה רוצים