יום רביעי, 18 בספטמבר 2013

קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים ברוטב אדום
טיפ, חייבים חלה לניגוב הרוטב....

מצרכים לקציצה:
500 גר' דג נסיכת הנילוס
2 בצלים בינוניים
צרור כוסברה
ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
כפית כמון
כורכום
פפריקה
מלח
פלפל שחור

מצרכים לרוטב:
3 רסק עגבניות קטן
ראש שום קצוץ 
2 כפות סוכר
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
בצל קצוץ
כורכום 
פפריקה 
פלפל שחור
2 כוסות מים

את הדג והתבלינים טוחנים במעבד מזון.
מטגנים בסיר בצל, ושום, אחר מוסיפים רסק ותבלינים ומים ומביאים לרתיחה, מכינים קציצות ומבשלים עד להסמכת הרוטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה