יום רביעי, 19 באוקטובר 2011

חריימה בלי עגבניות

חריימה:

3-4 פלפלים אדומים.
10 שיני שום גדולות
נתח של דג נסיכת הנילוס (לוקוס, או דג איכותי אחר).
2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן
1/2 כפית כורכום
1/3 כוס לימון סחוט
1/2 כוס שמן
1 כוס מים או טיפה יותר.
מלח לפי הטעם כמובן
צרור כוסברה כתושה.

להניח בסיר רחב, את הפלפלים חתוכים בקרקעית ובינהם את השום הכתוש.
להניח את נתחי הדג.
לזרות עליהם תבלינים
לשפוך את הנוזלים ולתת לתבלינים להתמוסס בינהם.
לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה בסיר מכוסה ואז , להנמיך את האש, לבשל עד שהנוזלים מסמיכים והדג מאדים.
את צרור הכוסברה יש להכניס לסיר לקראת סוף הבישול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה