יום ראשון, 30 באוקטובר 2011

פסטרמה תוצרת בית



פסטרמה תוצרת בית

בזמן האחרון אני מחפשת פתרונות לארוחה חמה בצהרי היום.....מצאתי דווקא משהו שניתן גם לאכול קר....הפוך על הפוך....
חזה הודו בסגנון "פסטרמה"
גוש של "פרפר הודו" קניתי אמנם פרפר שלם, אך השתמשתי בחצי....

חצי פרפר הודו
3 כפיות מלח
3 כפיות שום כתוש
1 כפית קארי
1 כפית גראם מסאלה
4-5 כפות סירופ מייפל.


השרתי ל 24 שעות במקרר, מכוסה בניילון, מומלח ב2 כפות מלח ו2 כוסות מים.

לאחר מכן חיממתי תנור ל 180 מעלות, הנחתי את הנתח מכוסה בנייר אלומיניום , בתנור ל 50 דקות, יצא כל כך טעים.......ועסיסי, פורסים לנתחים שמים איזה רוטב מעל ואוכלים בתיאבון .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה