יום חמישי, 27 באוקטובר 2011

סושי

סושי:

סושי ישראלי לגמרי, לא מתיימרים להכין משהו מסורתי
רק משהו שאנחנו אוהבים לנשנש ליד הטלויזיה או כשסתם בא לנו להיות ביחד.
בדרך כלל נעה מכינה, בהרבה סבלנות.
תמיד רוצה להעיז לבצע משהו חדש...ואנחנו מתעקשים שזה יהיה טעים.
סוס מנצח לא מחליפים!!!!!

המצרכים לאורז:
1/2 כוס חומץ רגיל
6 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כוסות אורז מיוחד לסושי
3 כוסות מים.

להכנת חומץ אורז:
1/3 כוס סוכר
כף מלח
חצי כוס חומץ

הכנה:
מתחילים בהכנת חומץ האורז מחממים  סיר בינוני עם החומרים, עד להמסת החומץ והסוכר, לאחר מכן באותו סיר ממשיכים עם האורז והמים עד לספיגת כל הנוזלים.

מצרכים לסושי:
מיונז וטונה או סלמון מעושן
רצועות גזר, פלפלים ובצל ירוק או עירית
אבוקדו, מלפפון חמוץ ועוד כיד הדמיון.
עלי אצת נורי

את המצרכים מניחים על משטח, ומורחים את עלה הנורי בשכבה של אורז עליו מניחים לפי הבחירה את המילויים הרצויים ומגלגלים.




כדאי לקשט גם בשושום שחור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה