המצרכים הנדרשים:
250 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 כוס פודינג או 2 שקיקים או 10 כפות של אבקת פודינג
6 כפות נוזל(חלב, מיץ תפוזים, מיץ תות, מיץ לימון וכד')
3 כוסות קמח תופח מאליו או רגיל ושקיק אבקת אפייה
תמצית וניל טובה
ניתן להוסיף גם גרידת לימון.
לשים לבצק חלק ומקררים מעט במקרר
מרדדים וחורצים צורות עם תבנית עוגיות, או ניתן לגלגל לכדור פינג פונג ולמעוך עם מזלג.
מחממים תנור ל- 160 ואופים במשך 15-20 דקות.
זהירות אם לא משגיחים זה נשרף בקלות, זה טעים זה נחטף אצלי יום יום.. עם קפה או חלב.
הערה: כשרוצים באמת להרשים יש לחלק את הבצק לחצי, ואת החצי השני להכין מפודינג שוקולד.
אז ניתן לבצע את השדרוגים הבאים:
1. עוגיות שבלול, לגלגל בצק לבן ובצק חום לשבלול ולחתוך.
2. עוגיות שח-מט להכין שכבה לבנה ושכבה חומה, לחתוך למלבנים ולסדר מחדש ליצירת מלבן של קוביות.
התוצאות, חמודות מאוד.
250 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 כוס פודינג או 2 שקיקים או 10 כפות של אבקת פודינג
6 כפות נוזל(חלב, מיץ תפוזים, מיץ תות, מיץ לימון וכד')
3 כוסות קמח תופח מאליו או רגיל ושקיק אבקת אפייה
תמצית וניל טובה
ניתן להוסיף גם גרידת לימון.
לשים לבצק חלק ומקררים מעט במקרר
מרדדים וחורצים צורות עם תבנית עוגיות, או ניתן לגלגל לכדור פינג פונג ולמעוך עם מזלג.
מחממים תנור ל- 160 ואופים במשך 15-20 דקות.
זהירות אם לא משגיחים זה נשרף בקלות, זה טעים זה נחטף אצלי יום יום.. עם קפה או חלב.
הערה: כשרוצים באמת להרשים יש לחלק את הבצק לחצי, ואת החצי השני להכין מפודינג שוקולד.
אז ניתן לבצע את השדרוגים הבאים:
1. עוגיות שבלול, לגלגל בצק לבן ובצק חום לשבלול ולחתוך.
2. עוגיות שח-מט להכין שכבה לבנה ושכבה חומה, לחתוך למלבנים ולסדר מחדש ליצירת מלבן של קוביות.
התוצאות, חמודות מאוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה